Mijn PlusForum
     Welkom op het forum! | Registreer | Gebruikerslijst | Login | Zoeken | Help   


Bericht:
 
Bericht: Shannon zet zich in voor haar vader |  Gepost op: 18-11-2009 22:26 | Quote

Shannon Lee, de dochter van Bruce Lee heeft te kennen te geven flink werk te gaan maken van de legende die haar vader na liet. Het eerste doel was het maken van een officile website www.brucelee.com. De volgende projecten bevatten zowel film als televisie producties. Op deze manier hoopt ze de wereld eerlijke informatie te kunnen verstrekken over haar vader zonder speculatie. Dit doel stelde ze zich nadat ze haar familie product rechten kreeg van Universal studio's. Naast Bruce Lee Enterprises en Lee Way Media starten ze nu Bruce Lee Enterprises een productie groep die zich zal gaan toeleggen op het op een eerlijke manier in leven houden van de legende die Bruce Lee heet.

www.brucelee.com zal een baken worden voor alle informatie over Bruce Lee op het internet. Op de site zal alles te vinden zijn van feiten tot boeken, DVD's en en andere merchandise. Tevens zal Shannon zelf een blog gaan bij houden. Al jaren vragen fans van haar vader om een plek waar ze informatie kunnen vinden en met elkaar kunnen communiceren. Shannon hoopt dat dit de plek wordt waar ze samen kunnen komen.

LeeWay Media, was zich focust op film en tv producties is momenteel bezig met een film over Bruce Lee. Deze film zal Chinees gesproken Hongkong productie worden met Andrew Lau als regisseur. Tevens wordt er samen met Waddek media en Flickerpix gewerkt aan een animatie project, zijn er plannen voor een CGI actie film en een Broadway musical. De vijftig delige Chinese tv-serie en de History Channel documentaire 'How Bruce Lee changed the world', zijn projecten die al door Leeway media werden gerealiseerd.

Bruce Lee Enterprises zal zich gaan focussen op merchandise en reclame. Er zijn al deals gesloten met Pepsi Cola, Nokia, Lucky
Brand Jeans and Charter Communications. Alleen zullen zij de actie, kracht, gratie en stijl van Bruce Lee gaan gebruiken in hun reclame campagnes. De wereld begint zich steeds meer te realiseren wat voor pionier Bruce Lee was. Hij wist de gehele wereld te bereiken en hiermee zaken zoals generatie kloven en rassen en geslachtsverschillen totaal aan stukken te slaan.
Hoofdzakelijk is het de bedoeling dat door Bruce Lee Enterprises de integriteit van van Bruce Lee over de gehele wereld gewaarborgd wordt. Hierbij zullen ze een rechtszaak niet uit de weg gaan. Helaas vallen de recentelijk aangekondigde film van JA media en Robbert Lee hier ook onder.

Mocht je van plan zijn wat de bestellen bij www.brucelee.com kan je de volgende code gebruiken voor 15% korting: thanksgiving


'If you want to talk about this thing, Ill be in my room..'


 

Reacties:
 
Bericht: re: Shannon zet zich in voor haar vader | Gepost op: 19-11-2009 08:38 | Quote

Speaking off...

Bruce Lee Beats


Hung Kuen Kung Fu Deventer


( Naar boven )
 
 
Bericht: re: Shannon zet zich in voor haar vader | Gepost op: 19-11-2009 09:06 | Quote

Hopelijk komt er dan ooit eens duidelijkheid over.

The Big Boss uncut.
Of deze nu bestaat of niet.

Maar al final is dit toch terug groot nieuws.

(
Naar boven )
  

 
 
� Copyright 2003 - 2006 12Forum.nl
Domeinregistratie door: Domeinstad