Mijn PlusForum
     Welkom op het forum! | Registreer | Gebruikerslijst | Login | Zoeken | Help   


Bericht:
 
Bericht: Jackie Chan spijt van Drunken master |  Gepost op: 23-12-2009 15:00 | Quote

Met ongeveer honderd films op zijn naam weet Jackie Chan te melden dat hij niet trots is op al zijn films. Hij gaat zelfs zo ver dat hij een aantal van zijn oudere films een vergissing noemt. Zelfs van 'Drunken master', de film waarmee hij zijn grote doorbraak had, zegt hij dat hij die beter niet had kunnen maken. Het thema van deze film noemt hij verkeerd aangezien het dronken worden en vechten hierin gepromoot wordt. Dit misleidt het publiek en dat is absoluut niet wat een acteur moet doen.

In 1994 zegt Jackie Chan geprobeerd te hebben deze vergissing te corrigeren met de film 'Drunken master 2'. Hierbij is de drank een uiterste solutie en is de boodschap dat mensen tolerant moeten zijn.

Momenteel heeft Jackie Chan zijn pijlen gericht op de video spelletjes. Hij vindt dat bijna alle spelletjes om vechten en moorden draaien. Dit is niet goed voor kinderen en ze ontwikkelen hierdoor een verkeerd beeld. Om hier wat aan te doen komt hij met een on-line spel wat bij zijn nieuwe film 'Big soldiers' hoort. In dit spel kunnen de spelers de het verhaal van een oude soldaat die een jonge generaal ontvoerd na spelen. De oude soldaat neemt zijn gijzelaar mee op een lange reis om zijn beloning op te halen. Onderweg komen ze allerlei obstakels tegen. Zowel het spel als de film proberen het leven tijdens oorlog zo goed mogelijk weer te geven. De boodschap die hierdoor naar voren moet komen is dat vrede kostbaar is en dat we hier zuinig op moeten zijn.

Jackie Chan heeft er maar liefs twintig jaar over gedaan om dit verhaal te ontwikkelen. Zelf speelt hij de rol van de oude soldaat en Lee Hom Wang zal de jonge generaal gaan spelen. Ding Sheng regisseerde de film. Rond Valentijndag 2010 zal de film in China in de bioscopen gaan draaien. Het videospel zal ergens volgende maand te spelen zijn.'If you want to talk about this thing, Ill be in my room..'


 

Reacties:
 
Bericht: re: Jackie Chan spijt van Drunken master | Gepost op: 24-12-2009 12:34 | Quote

Drunken master niet goed?

Uh Jackie zit aan de drugs of hij heeft problemen.

Ale het is bijna zijn beste.
En vechten, uh het zijn kung fu films he.

Je kan wel een boodschap meegeven maar het blijft voor de meeste mensen een vechtfilm. :)

(
Naar boven )
  

 
 
� Copyright 2003 - 2006 12Forum.nl
Domeinregistratie door: Domeinstad