5 kledingtips als je een kampeervakantie op de planning hebt

Blog 5 kledingtips als je een kampeervakantie op de planning hebt

Tja, welke kledingstukken nemen we mee en welke laten we thuis als we gaan kamperen? Vooral als je in Nederland blijft, kun je aan de weersomstandigheden geen touw vastknopen. Hieronder geven wij jou vijf kledingtips die niet in jouw koffer mogen missen. Zo ben je altijd goed voorbereid.

1 Laagjes

Laagjes zijn ideaal als je niet helemaal zeker bent wat het weer van die dag gaat doen. Draag bijvoorbeeld een vest over je midi jurk. Regent het, maar breekt toch later de zon door? Dan kun je altijd je vestje uitdoen als het toch te warm wordt.

2 Neem een lange broek mee

Ook al ga je in hartje zomer kamperen, een lange broek mag niet ontbreken in jouw koffer. Misschien zit er nét een dag tussen dat het wat koeler is. Ook kun je een lange broek goed combineren met een leuke top.

3 T-shirts en topjes

T-shirts en topjes zijn over het algemeen gemaakt van een dunne stof. Deze nemen dus weinig ruimte in beslag. Deze items mogen zeker niet ontbreken in jouw reistas: je kunt ze goed combineren op een broek, short, rokje… Noem maar op!

4 Dichte schoenen

Naast je slippers en sandalen kunnen dichte schoenen handig zijn. Ook al zijn ze minder luchtig dan het genoemde schoeisel, meestal zijn dichte schoenen wel comfortabeler. Handig als je een lange wandeltocht voor de boeg hebt.

5 Trui

In de avonden koelt het vaak af. Als je nog gezellig een spelletje voor de tent wil doen, is het fijn als je een (dunne) trui over je shirt kunt trekken. Zo hoef jij niet te verkleumen!

Recente berichten